Bonyolultnak tűnik az e-számlázás?

Csak addig,amíg minden kérdésére választ nem kap!

Ügyfeleink leggyakoribb kérdései az alábbiak voltak! Fussa át Ön is ezeket, és hívjon bátran bennünket, segítünk! Már holnaptól nem kell postára mennie, ha az e-számlázást választja!

1. Le kell cserélnem a meglévő számlázó programot?

Nem, nem kell lecserélnie. A meglévő számlázó szoftvere segítségével a szokásos módon készítse el a számláit eztán is, csak ne nyomtassa ki azokat, már nem szükséges!

A felhoszamla.hu rendszerbe belépve automatikusan készülnek el az időbélyeggel és elektronikus aláírással ellátott számlái, sőt, azokat rögtön a rendszer segítségével továbbíthatja is ügyfeleinek.

2. Telepítenem kell valamilyen szoftvert?

Nem, nem kell telepítenie semmit. A rendszer internetalapú, és csupán egy web-applikáción keresztül kell bejuttatnia a számlát a rendszerbe. Ezt megtanítjuk Önnek, „profin egyszerű” lesz.

3. Mi szükséges a rendszer használathoz?

Egy bármilyen operációs rendszeren futó böngésző és egy pdf olvasó elég is lesz. Másra nincs is szükség.

4. Hogyan fogja fogadni az ügyfelem az e-számlámat?

Az e-számlák hivatalosan is elfogadott számlázási formát képviselnek. Egyre szélesebb körben alkalmazzák: bocsátják ki, és fogadják be – hiszen gyorsabb, költségkímélőbb, biztosabb és még környezettudatosabb megoldás is, mint a papír alapú módszer. Ezért egyre több ügyfele fogadja majd szívesebben Öntől is. Érdemes azonban előzetesen „hozzájárulást” kérni az ügyféltől a befogadására.

5. Kötnek törvényi előírások? Melyek?

Önt nem kötik, illetve erre Önnek nem lesz gondja. Rendszerünk tartalmaz minden olyan előírást (elektronikus aláírás, időbélyeg… stb.), amit a jogszabály meghatároz, Önnek már csak használnia kell.

6. Hol és hogyan kerülnek archiválásra a számlák?

Elektronikus úton – természetesen. A rendszerünk archiválja is az Önök számláit. Melyek így visszakereshetők, kinyomtathatók – ha szükséges volna mégis. Ön pedig hozzáférést kap a rendszerhez a belépéssel együtt.

7. Mennyibe kerül így egy számla?

Csupán 50.- forint / számla költséggel kell kalkulálnia, vagyis így jelentős összeget spórol meg a számláin.

Mit tegyen, ha szeretné Ön is a WBSS kedvezményes e-számla megoldását?

Nincsen semmi más dolga! Keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!

Tel: 06 30 942 2333
E-mail: